Nu har det varit rörigt. Resan stressar mig mer än jag vetat av och magen strejkar redan, och vi har inte ens åkt än.. Inga kläder sitter okej (fick flytta ut knapparna 2 cm på en klänning och ändå satt det tight..), endast en av fyra bikinis passar och jag blir lätt panikslagen. Plus att jag är livrädd att glömma något viktigt, trots att man kan köpa allt där. Märks väl att jag är nybörjare när det kommer till att resa ;)

Men nu är väskorna packade, lägenheten är fixad (nåja..) och Fredrik är och handlar det sista. Klockan 04.30 ska vi hämta resesällskapet för färd mot Arlanda.

Charlie känner på sig att vi ska åka och är som ett plåster på oss. Inte mig emot för jag älskar ju att få mysa med honom :)

Ikväll ska jag färga håret, och sova i tid. Fick fruktansvärd migrän igår som höll i sig ända tills imorse, i övrigt mår jag konstant illa och har en kraftig hungerkänsla hela tiden. Nej, det hjälper inte att äta.. Det är riktigt jobbigt att må pyton faktiskt. Men trots allt är jag såklart överlycklig över att vara på tjocken, snart kommer jag må bättre :)

Nu ska jag packa undan syskrinet och acceptera att kläderna inte passar och istället hoppas på att Fredrik kommer hem med en prinsessbakelse.

Hawaii, vi möts snart!

Nåsta vecka åker vi! Hawaii!! Det ska bli så fantastiskt! Jag har redan packningsångest, och packningsproblem då jag inte längra kan ha några klänningar och inte får igen några shorts. Men det får bli långa linnen och tunna korta leggings. 
 
Illamåendet har haft ett hårt grepp om min vardag förra veckan, dumt nog då jag har haft tentor som skulle skrivas. Jag har mått så fruktansvärt illa och knappt tagit mig ur sängen. Tack vare postafen, seaband och jordgubbsfil så är det nu bättre och tentorna är inskickade. Jag har bara lite fler måsten i mitt liv nu, annars kommer illamåendet. Måste äta ofta och lite, måste äta jordgubbsfil direkt jag vaknar, måste dricka mycket vatten, jag måste lyssna på kroppen helt enkelt. Inte så svåra saker att följa faktiskt. 
På torsdag ska jag till barnmorskan för första gången för inskrivning. Fredrik kommer inte kunna följa med då han har inspelning, vilket känns rätt tråkigt förstås. Men vi ska sammanställa alla våra frågor och funderingar på ett papper så ska jag ta med det. Det blir spännande! 
 
I lördags åkte vi till Sandviken för att fira morfars födelsedag, och för att berätta vår lilla nyhet innan vi reser. Vi satte en kopia på ultraljudsbilden i en ram och slog sedan in som present, mamma och pappa fick en hemma hos dem, mormor och morfar fick en hos sig och farmor fick en när vi åkte förbi henne på vägen hem. Alla reagerade med glädje, såklart. Min syster och hennes kille hade vi dock ingen bild till så vi körde hänga gubbe på deras whiteboard, med ordet moster. När de väl fick fram ordet så fattade inte syrran alls, medan hennes kille blev jätteglad. När Mickis sedan förstog så blev hon superglad över att bli moster. 
Det har varit mycket glädje i helgen, så härligt!
Nästa helg beger vi oss till Skåne och kör samma visa där. 
 
Nu ska jag fixa naglarna, och plugga lite tills vårat 4-timmars seminarium som börjar vid 14. Sjukt opepp och har ont i magen. Vecka 7+4 idag, så snart går jag in i vecka 9. Fantastiskt!
 

Den här nöjda känslan av att må bra under graviditeten är borta. Jag mår skit idag. Sovit större delen av dagen, varvat med att springa till toan och kräkas.
Längtar tills Fredrik kommer hem med postafen. Ska försöka klämma i mig lite varma hallon nu, då kroppen var sugen på det.

Idag känner jag ett slags lugn i kroppen. Det finns en liten böna där inne, som lever till och med! Min stressnivå har sjunkit markant.

Igår var den lilla på sin första konsert, The evil twins tour - Marilyn Manson och Rob Zombie. Den lilla ska lära sig i tid ;) Konserten var sjukt bra! Hamnar högt upp på min topp-tio-lista. 

Imorse rusade Fredrik upp och gapade om att han kört fast, mitt o vägen. Och han som skulle till besiktningen. Då vi missat vår tid två gånger så har vi körförbud på bilen och vi behöver använda den på fredag, så det var kris att få den besiktigad kan man säga.
Efter alldeles för lång tid och massa rännande så fick vi lös bilen och fick en senare tid. Än vet jag inte hur det gått.

Men illamåendet, oh my god.. Har insett att det inte får gå mer än två timmar mellan ätandet för då brakar helvetet lös, plus att jag måste äta så fort jag vaknar. Den här morgonen gick det åt pipan och jag har faktiskt kräkts för första gången. Nu ligger jag i soffan och mår uselt..

 

6,5mm kärlek och ett perfekt pickande hjärta. Overkligt!

Hon bedömde (efter fostrets storlek) att jag är i 6+2, vilket tar mig tillbaka två dagar.

Beräknat födelsedatum: 26-28 juli 2013.

Sitter på bussen mot skolan just nu. Vi har en examinerande övning idag, i dans.. Jag dör. Vill. Inte.
Vi ska gestalta ord i en påhittat dans och visa för resten av gruppen. Sa jag att jag dör..? Hatar detta!

I lördags vaknade jag av att jag mådde illa. Inte så himla roligt. Samma kväll fick jag ta med en bunke till sängen redan vid sju. I söndags hade vi glöggkväll som var superlyckad! Igår vaknade jag av illamående igen och avslutade kvällen runt halv åtta. Imorse - illamående. Plus dunderförkyld, och hett temperament. Stackars Fredrik!

Igår kom min syster på besök, det var så himla mysigt! Ville så gärna säga något, men det får vänta tills på lördag. Det lustiga är att hennes svärmor har varit till en spådam som sagt att någon i närheten var gravid, men hon visste inte vem. De hade spekulerat i att det kanske var syrrans killes bror och hans tjej, trots att det kändes osannolikt. Men det är ju jag.

Imorgon är det ultraljud. Wow! Då hoppas vi på att se en liten böna med ett pickande hjärta. Jag är så nervös..